Visninger: 494 582

Mulig det er å ta litt hardt i å si det bare er timer igjen til ferie, men jeg våger meg likevell ut på dypt vann og sier at det bare er timer igjen til vi får en etterlenktet ferie.

Det er tross alt bare 80 timer igjen i skrivende stund.

Så,- hva skal vi gjøre i ferien? Stort sett blir det det samme som når man ikke har ferie, nemlig våkne til ungene som gjør ett av flere alternativer. Enten krangler så fillene fyker, sitter å ser på barne-tv og er de største englene man kan forestille seg eller at ,am pluttselig finner ut at det er alt for stille... Det er gjerne det verste fordi man da kan være sikker på at de gjør noe de ikke skal, - og alle er med på det...
 Det siste skjer ikke så ofte, det hører snarere til kattegorien "mot normalt", men likevell kan det skje.Etter denne oppvakningen, hva nå? Jo, vi må ha mat for deretter å forte oss sakte gjennom dagen.

Så hva er det so mer så spesielt med ferie om det ikke er noen endringer i dagsplanene?

Jo det spørsmålet er enkelt. Man trenger ikke gjøre dette om man ikke har spesielt lyst til det. Man kan jo reise bort og bryte med alle rutiner.

Den viktigste biten er at man ikke trenger å tenke arbeid i noen dager, selv om det kan være vanskelig i begynnelsen blir det lettere etter hvert.

Uansett skal det bli deilig med ferie!